Despre Noi • Kiki & Iri

Materiale Constructii

Kiki & Iri 2011 SRL a fost infiintata in anul 2013, fiind o societate cu capital privat integral romanesc si avand ca obiect de activitate comertul cu materiale pentru constructii.

Este important pentru noi ca partenerii si clientii nostri, sa se simta in siguranta in colaborarea noastra, de aceea oferim acestora o atitudine responsabila, eficienta, seriozitate si o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Punem pe locul intai calitatea produselor si serviciilor oferite, satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor. Calitatea este responsabilitatea tuturor angajatilor.

Firma noastra va ofera

Satisfactia garantata prin produse de calitate

In afara de faptul ca-ti oferim cele mai bune produse, iti oferim si consultanta gratuita 100%.

Promptitudine in livrarea produselor

Livrarea produselor se desfasoară cu promptitudine, eficacitate si cu mare atentie.

Raport excelent calitate/pret

Oferim o gama completa de materiale pentru constructii, la ce mai bun raport pret/calitate.

Diversitatea gamei de produse

Ne dorim sa fim recunoscuti prin diversitatea gamei de produse / servicii si prin nivelul de calitate oferit.

Personal calificat si competent

Aveti garantia celor mai bune servicii si implicarea totala a echipei noastre in procesul de consultanta si vanzare.

Flexibilitate in onorarea comenzilor

Detinem mai multe puncte logistice (depozite), dar si flota auto, asigurand astfel flexibilitate in onorarea comenzilor.


Kiki & Iri in Presa

Un timişorean vinde materiale de construcţii de 2 mil. euro la doar doi ani după ce şi-a făcut firmă
Ziarul Financiar - 7 feb 2015

Cristinel Irinoiu (35 de ani), absolvent de ştiinţe economice, a pornit la începutul lui 2013 un business în Timişoara în comerţul cu materiale de construcţii şi a ajuns în doar doi ani să aibă afaceri anuale de 1,8 milioane de euro şi 25 de angajaţi.

Antreprenorul timi­şorean a lucrat an­te­rior pentru compa­nia Izometal Ma­ge­llan, cu activităţi în co­mer­ţul de ma­teriale de construcţii, controlată de omul de afaceri Georgică Cornu, care a intrat în insolvenţă în 2012 şi în faliment în 2014 ...

Citeste tot articolul

Businessul SRL-D-urilor prinde viaţă. Un start-up din construcţii pornit în 2013 a ajuns la 4 mil. € şi 35 de angajaţi
Ziarul Financiar - 16.03.2016

Cristinel Irinoiu (35 de ani), absolvent de ştiinţe economice, a pornit la începutul lui 2013 un business în Timişoara în comerţul cu materiale de construcţii şi a ajuns în doar doi ani să aibă afaceri anuale de 1,8 milioane de euro şi 25 de angajaţi. Antreprenorul timi­şorean a lucrat an­te­rior pentru compa­nia Izometal Ma­ge­llan, cu activităţi în co­mer­ţul de ma­teriale de construcţii, controlată de omul de afaceri Georgică Cornu, care a intrat în insolvenţă în 2012 şi în faliment în 2014 ...

Citeste tot articolul

Kiki & Iri in imagini

Echipa Kiki & Iri

Echipa este formata din persoane bine pregatite profesional, dispuse la comunicare, deschise la propuneri de colaborare si imbunatatirea serviciilor oferite.