Termeni și condiții

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.materialconstructii.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare:

Drepturile de autor

Conținutul acestui site (texte, imagini, animații, elemente de webdesign și programare) sunt proprietatea S.C. KIKI & IRI 2011 S.R.L și a furnizorilor săi. Orice tentativă de a copia, de a modifică sau șterge conținutul site-ului fără a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsită conform legii în vigoare.

Confidențialitate

S.C. KIKI & IRI 2011 S.R.L respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. Puteți vizită pagină magazinul nostru virtual fără să oferiți nici o informație despre dumneavoastră. www.materialconstructii.ro și S.C. KIKI & IRI 2011 S.R.L se angajazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terți și sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. www.materialconstructii.ro și S.C. KIKI & IRI 2011 S.R.L nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.materialconstructii.roadresa să de email poate opta că această să fie ștearsă din baza de date a www.materialconstructii.ro

Declinarea responsabilității

Ne străduim să menținem stocurile și prețurile actualizate. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate din apariția unor inexactități față de stocurile afișate, sau față de eventualele modificări de prețuri a produselor adăugate în coș cu mai mult de 2 zile înainte de efectuare comenzii. Garanția acordată produselor achiziționate prin intermediul site-ului nostru este cea acordată de furnizorii noștrii și diferă la fiecare produs în parte. Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesoriii neincluse în pachetele standard. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil. Compania S.C. KIKI & IRI 2011 S.R.L își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Litigii

Orice litigiu apărut între dumneavoastră (Clienți) și noi (Societate) se va soluționa pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată de pe lângă Tribunalul Timișoara.

Echipa www.materialconstructii.ro